Open deze mail en laad de afbeeldingen

Je bent zo kostbaar!LijnBemoedigende teksten uit het hart van God, voor jou
Spreekt God vandaag nog? Ontdek het hier >

Diamant

Geliefde lezer,

God is almachtig, maar toch wil Hij bij ons zijn. Hij is een heilig God, maar Hij sluit ons in zijn armen. Hij is een volmaakt God en toch houdt Hij zielsveel van ons. Ondanks wat er in ons leven fout is. God kent ons. Hij doorgrondt ons.

Hij weet alles van ons, dag en nacht.
Hij weet elk detail van ons.

Hij kent onze diepste zonden en onze hoogste hemelse ervaringen. Hij kent onze mooiste dromen en onze gruwelijkste nachtmerries. Hij kent onze diepste gedachten en onze meest oppervlakkige dwaasheid.

Hij kent ons door en door en Hij bemint ons.

Hij stierf voor ons. Hij zendt zijn Geest in ons. Hij geeft zijn Woord aan ons. Hij stuurt zijn engelen om ons te dienen.

Lees hieronder wat je hemelse Vader tot je wil zeggen...

Je bent een koningskindLijn
Mijn kind, Ik hou van jou. Ik heb jou op het oog. Mijn hand is op jouw leven.
Denk niet te min over jezelf. De boze wil dat je klein denkt over jezelf. De boze wil dat je jezelf zeer laag acht. Maar mijn kind, je bent niet laag in mijn ogen. Ik wil jou optillen. Ik wil jou optillen als mijn geliefde zoon, als mijn geliefde dochter.

Schud die leugens van je af en wandel in mijn waarheid, want Ik ben gestorven voor jou.

Je bent een koningskind. Ik ben gestorven voor jou. Denk niet te min over jezelf, want de boze is de aanklager. Hij haalt je naam door het slijk. Hij vernedert je. Hij duwt je in het stof van je zwaktes. Maar Ik heb een Koninkrijk van licht. Een Koninkrijk van liefde. Een Koninkrijk van leven. Strek je toch uit naar mijn Koninkrijk.

Ketenen

Schud het stof van je af. Schud de ketenen van je af. En besef je waardigheid.

'Word wakker, Sion, word wakker en verzamel je krachten! Jeruzalem, heilige stad, kleed je in vol ornaat! Wie onbesneden zijn of onrein, zullen je poorten niet meer binnengaan. Sta op, Jeruzalem, schud het stof van je af en neem plaats op je troon. Gevangen bevolking van Sion, ruk de ketenen van je hals.' (Jesaja 52:1, 2)

De ketenen zijn de leugens van de duisternis, die jou wijsmaken dat je niets waard bent voor Mij. Maar voor Mij ben je alles.

Ik heb Mezelf gegeven voor jou. Ik heb mijn leven voor jou gegeven.

Ik liet Me slaan. Ik liet Me vernederen. Ik liet Me bespotten. Ik liet Me in het slijk stampen door de zonden van de mens. Ik deed het voor jou. Opdat jij een koningskind zou kunnen zijn.

'Wat valt er nog te zeggen? Als God voor ons is, wie kan dan tegen ons zijn? Hij heeft zijn eigen Zoon niet gespaard, maar hem uitgeleverd om ons te redden.

Als hij zelfs zijn Zoon heeft gegeven, zal hij ons al het andere dan ook niet geven?

God heeft ons uitgekozen; wie zal ons dan beschuldigen? God verklaart ons onschuldig; wie zal ons dan veroordelen?

Christus is gestorven, meer nog, hij is opgewekt uit de dood en zit nu aan de rechterhand van God. Hij pleit voor ons.

Wie kan ons scheiden van Christus, die ons liefheeft?'
(Romeinen 8:31-35)

Weet hoe waardig je bent, mijn kind.
Weet wie je bent in Mij.

Laat je optillen door Mij. Want Ik zal je optillen. Naar de plaats waar je nog nooit geweest bent. De plaats van mijn heerlijkheid. De plaats waar je de kracht van mijn Geest kunt proeven. De plaats waar je vrijheid kent, die je nooit ervaren hebt. Waar je zelfs nog nooit over nagedacht hebt.

Ik ben een God van vrijheid. Ik ben een machtig God.

- Jezus Christus

LijnDeel dit met anderen

Facebook Twitter GooglePlus Netlog

Of verspreid handmatig deze link:
http://www.real-life.nl/lifeletter/kostbaar.html

LijnSchrijf je gratis in!

Wil je bemoedigende teksten ontvangen? Schrijf je dan in:

 

 Informatie over LifeLetter

David SorensenLifeLetter wordt geschreven door David Sorensen. Hij is getrouwd met Renate Veldman en samen hebben ze vier prachtige kinderen: Shira, Shurdo, Joshua en Shekinah. Ze wonen in Nederland, op een gezellig boerderijtje.

David is de auteur van christelijke boeken als 'Gods hart voor jou', 'Zoveel hou Ik nou van jou', 'Meer liefde dan je denkt', 'Ervaar God' en 'Onzichtbare Liefde'. Hij ontwerpt de bekende christelijke posters en kaarten en is de maker van de website Real-Life.nl

David en Renate Sorensen organiseren conferenties onder de naam Sound of Heaven, waar mensen God diep ontmoeten en velen genezen en bevrijd worden. Meer info over deze samenkomsten SoundofHeaven.info