Open deze mail en laad de afbeeldingen

Geborgen in GodLijnBemoedigende teksten uit het hart van God, voor jou
Spreekt God vandaag nog? Ontdek het hier >

Geborgen

Mijn geliefde kind,

Je bent zo geliefd, zo gekoesterd, zo geborgen in MIJ. Ik zal je niet laten vallen. Nooit! Ik zal je niet in de steek laten. Geen haar op mijn hoofd die daaraan denkt.

Je bent van Mij en Ik bemin je zoveel meer dan je denkt.

Ik ben er altijd voor je. Vertrouw Mij maar. Als er een nacht is, dan is er altijd de zon die opkomt. Heb je ooit een nacht meegemaakt die niet werd gevolgd door de zon? In alle eeuwen dat de aarde bestaat, is er nooit een enkele nacht geweest die niet gevolgd werd door de zon die opkomt en die het licht laat schijnen.

Zo is mijn trouw er altijd.

Ik zal altijd het licht laten schijnen in je hart, in je innerlijk. Ik zal er altijd zijn met het licht van mijn goedheid. Ik zal je altijd mijn licht geven. Als je door een tijd van duisternis gaat, dan zal mijn licht in je zijn. Het zal een bron van vreugde en hoop zijn in jou.

Laat je dus nooit belasten met de angst dat Ik er niet langer voor je ben.

Want Ik ben er wel. In jou, bij jou en om je heen. Ik draag je zoveel meer dan je beseft, mijn geliefde. Je bent zo geborgen in Mij. Je bent geborgen in Mijn liefde. Ik draag je door alles heen en Ik zal je oprichten. Ik geef je hoop voor de toekomst.

De nacht zal wijken en het licht zal schijnen in je innerlijk. Je zult mijn vrede ontdekken en ervaren en je zult leven. Herleven in Mij. Want Ik ben het die de dood, die de nacht overwonnen heeft. Ik ben het het licht tot in alle eeuwigheid.

Dus laat je door Mij dragen.

Vertrouw Mij al je zorgen toe, laat Mij de lasten maar wegnemen en laat je hart vol zijn van rust en vrede, overgave en ontspanning.

Want Ik ben er, mijn kind. Je bent geborgen in Mij.

- Jezus Christus

Facebook Twitter Google Plus    

Kopieer deze link om dit te delen:
http://www.real-life.nl/lifeletter/geborgen.html

LijnBijbelteksten

In de schaduw van mijn hand heb Ik u geborgen, Ik die de hemel heb uitgespannen en de aarde gegrondvest heb. (Jesaja 51:16)

Bij u is mijn leven geborgen. In de schaduw van uw vleugels zal ik schuilen, tot het doodsgevaar is geweken. (Psalm 57:2)

Laat mij in uw tent voor altoos vertoeven, laat mij schuilen, geborgen onder uw vleugelen. (Psalm 61:5)

Verstild ben ik en gerust: geborgen als een kind bij zijn moeder zo ben ik, als een kind. (Psalm 131:2)

Vrees niet, want Ik ben met u; zie niet angstig rond, want Ik ben uw God. Ik sterk u, ook help Ik u, ook ondersteun Ik u met mijn heilrijke rechterhand. (Jesaja 41:10)

LijnGods hart voor jou

Dit unieke boekje is een ware parel, een kostbaar geschenk voor jou en je geliefden

Boek met bemoedigende tekstenNiets is zo genezend voor ons als het lezen van de woorden die God zelf spreekt. Niets is zo bevrijdend voor ons als ontdekken hoe God over ons denkt. Niets geeft ons zoveel kracht en vreugde als het ervaren van Gods gedachten over on..

In dit kostare boekje lees je tientallen bijzondere boodschappen uit Gods hart voor jou en je geliefden. De woorden worden aangevuld met prachtige beelden, die je helpen zie hoe mooi en groots God is en hoe geborgen we zijn in zijn handen.

Hieronder zie je hoe het boekje er vanbinnen uitziet:

God geeft je vreugde

Dit boekje is uniek, er is geen ander boekje die hierop lijkt. Het is een kostbaar geschenk, voor jezelf en je geliefden.

Gun het jezelf en schenk het aan mensen die je liefhebt. Het zal een grote impact hebben: genezing, bevrijding en bemoediging.

Bestel 'Gods hart voor jou' hier >>

LijnSchrijf je gratis in!

Wil je bemoedigende teksten ontvangen? Schrijf je dan in:

 

 Nuttige links voor jou

Je verlosser: Jezus Christus
Je helper: Heilige Geest
Je schepper: Bestaat God?
Je levensdoel: Gods liefde
Je oorsprong: Evolutietheorie
Je geschenk: Genade
Je geloof: Christelijk geloof
Je inspiratie: De Bijbel
Je opdracht: Liefde is...
1STAP
Zet nu de stap naar God
SOUND OF HEAVEN
Aanbidding, Profetie, Genezing
ONTDEK GOD

De liefde van je leven
BOEKHANDEL

Christelijke boeken, kaarten, posters, muziek en films
LijnAuteur van LifeLetter en bovenstaande sites: David Sorensen