Open deze mail en laad de afbeeldingen

Ik geef je alles!LijnBijbels onderwijs dat je helpt om te leven in God
Door David Sorensen / OntdekGod.nl

Bijbel

Geliefde kind,

Ik heb zoveel meer voor je dan je denkt:

'Hij heeft zijn eigen Zoon niet gespaard, maar hem uitgeleverd om ons te redden. Als hij zelfs zijn Zoon heeft gegeven, zal hij ons al het andere dan ook niet geven?' (Romeinen 8:32)

Strek je daarnaar uit, mijn kind. Laat je door niets tegenhouden. Maar wees een koningskind. Breek de ketenen van je hals.

Breek ze van je hart weg, die leugens dat je niet waardig bent voor Mij.

Want je bent mijn zoon. Je bent mijn dochter. Besef dat toch, alsjeblieft.

'Hoe groot is de liefde die de Vader ons heeft bewezen! We worden kinderen van God genoemd en we zijn het ook.' (1 Johannes 3:1)

Ik hou van jou met een liefde die nooit kan veranderen. Ik hou van jou met een ontferming, die enkel te vinden is in het hart van een volmaakte Vader.

Niets is krachtigerLijnJe bent veel waardevoller dan je ooit kunt denken. God wil je bevrijden van leugens, negatieve gedachten en minderwaardigheidsgevoelens.

Die illusies van Satan, die jou neer willen drukken.

Als je je hart opent en deze waarheid vrijuit opneemt in je binnenste, dan zal er gebeuren wat Jezus zei, dan zul je de waarheid bevatten en dan zal de waarheid je vrij maken.

' Je zult de waarheid kennen en de waarheid zal je vrijmaken.' (Johannes 8:32)

Vrij van onzekerheid. Vrij van depressie. Vrij van klein denken over jezelf. Vrij van angst. Vrij van onrust.

Diamant

Als er iets is wat er in de Bijbel tot uiting komt, dan is het wel hoe waardevol we zijn voor God.

De meest bekende bijbeltekst op aarde zegt:

'God had zoveel liefde voor de wereld dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, zodat iedereen die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.' (Johannes 3:16)

De waarheid die daarin tot uiting komt is de krachtigste boodschap die er ooit op aarde gehoord werd.

Overal in de wereld hebben mensen een laag zelfbeeld. Overal leven de mensen zonder het besef van de liefde van God. Zo is het zelfs bij de meeste christenen. Als er iets is wat het kwaad in deze wereld niet wil, dan is het dat jij beseft dat je werkelijk alles bent voor God. Dat jij beseft dat je het hoogste goed bent in Gods ogen. Dat je het allerbelangrijkste bent in de ogen van de Almachtige, van de Allerhoogste.

We beseffen onvoldoende wat God ertoe aangezet heeft om uit zijn heerlijkheid te komen en mens te worden.

Hij werd geslagen, vernederd en vermoord. Hij gaf alles wat Hij had en nam de meest gruwelijke pijn op zich, die je kunt bedenken. Door de mensen die Hij zo liefheeft, werd Hij niet alleen verraden, maar ook bespot, geminacht en bespuugd, en ze sloegen zijn lichaam kapot. Ze scheurden zijn lichaam open, met hun monsterlijke marteltuigen.

Kruis Jezus

Hij was zo toegetakeld, dat Hij er niet meer als een mens uitzag.

'Velen waren verbijsterd, zo mishandeld was hij, zo geschonden, nauwelijks nog een mens.' (Jesaja 52:14)

'Om onze zonden werd hij doorboord, onder onze schulden vermorzeld. De straf die hij onderging, bracht ons de vrede; de wonden die hij opliep, brachten ons genezing. ... Gewillig liet hij zich mishandelen, geen woord kwam over zijn lippen. Hij hield zich stil, als een lam op weg naar de slachtbank.' (Jesaja 53: 5, 7)

Jezus Christus deed het uit vurige, eeuwige, onbeschrijflijke liefde voor jou en mij.

Zoveel zijn we Hem waard, dat Hij alles heeft gegeven om ons te redden en ons tot zijn geliefde kinderen te maken.

Wat een onvoorstelbaar voorrecht...

Veel zegen,
David Sorensen

LijnDeel dit met anderen

Facebook Twitter GooglePlus Netlog

Of verspreid handmatig deze link:
http://www.real-life.nl/lifeletter/alles.html

LijnSchrijf je gratis in!

Wil je bemoedigende teksten ontvangen? Schrijf je dan in:

 

 Informatie over LifeLetter

David SorensenLifeLetter wordt geschreven door David Sorensen. Hij is getrouwd met Renate Veldman en samen hebben ze vier prachtige kinderen: Shira, Shurdo, Joshua en Shekinah. Ze wonen in Nederland, op een gezellig boerderijtje.

David is de auteur van christelijke boeken als 'Gods hart voor jou', 'Zoveel hou Ik nou van jou', 'Meer liefde dan je denkt', 'Ervaar God' en 'Onzichtbare Liefde'. Hij ontwerpt de bekende christelijke posters en kaarten en is de maker van de website Real-Life.nl

David en Renate Sorensen organiseren conferenties onder de naam Sound of Heaven, waar mensen God diep ontmoeten en velen genezen en bevrijd worden. Meer info over deze samenkomsten SoundofHeaven.info